Voor ouders

Als ouder/verzorger wilt u graag dat uw kind zich veilig en gelukkig voelt op school. Dat is de basisbehoefte van ieder kind en de eerste voorwaarde voor ontwikkeling. Als het even niet zo goed gaat op school, wilt u goede ondersteuning voor uw kind en een snelle, effectieve oplossing.

Om ervoor te zorgen dat kinderen zich optimaal ontwikkelen, is een goede samenwerking tussen school en u als ouder/verzorger heel belangrijk. Samen kunnen we uw kind zo goed mogelijk begeleiden.

Informatiebrochure

U heeft ze vast al eens gehoord op de school van uw kind. Termen als WSNS, interne begeleider, rugzakleerling en nog veel meer. Ze hebben allemaal te maken met de gezamenlijke inspanning van basisscholen en speciale basisscholen om de juiste ondersteuning te bieden aan uw kind(eren).

De afgelopen jaren is er dankzij die samenwerking veel bereikt en zijn er voor heel veel kinderen nieuwe mogelijkheden gecreƫerd. Extra aandacht en ondersteuning in de groep als het nodig is. Maar ook juiste actie bij leerachterstanden in de vorm van extra hulp- middelen of extra begeleiding.