Nieuws

Miniconferentie 6 februari

Op 6 februari j.l. hielden we een bijeenkomst voor o.a. bestuurders en medewerkers uit de deelregio's. Gastspreker Harold Bekkering hield een interessante inleiding over de werking van het menselijk brein en maakte de koppeling naar hoe kinderen leren. De presentatie vindt u hier.

Het tweede deel van de middag stond in het teken van goede voorbeelden uit onze regio. In 7 verschillende workshops werden verhalen en idee├źn met elkaar gedeeld. Een zeer geslaagde middag, hieronder een korte sfeerimpressie.

Minister Slob opent digitaal vertelpunt

Oproep: deel uw ervaring met het (passend) onderwijs Op veel plekken in de regio werken we hard om kinderen en jongeren goed te ondersteunen, waar en wanneer ze dat nodig hebben. Daar komen mooie dingen uit voort. Tegelijkertijd zijn er ook verbeteringen nodig. Hiervoor horen wij graag uw ervaring! Deel uw ervaring op Vertelpunt

Bent u ouder / verzorger, leerling of professional? Heeft u een situatie meegemaakt waarin u tevreden of juist ontevreden was over het (passend) onderwijs? Wij horen graag uw verhaal. Deel uw ervaring via de website Vertelpunt

Nieuwsbrief

Direct onze nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief door uw e-mailadres in te vullen in het (paarse) vak onderaan de pagina. Lees hier onze laatste nieuwsbrief.